img

Twee vrienden met één gezamenlijke passie…

 

Maarten en Mitchell zijn van jongs af aan vrienden. Na schooltijd waren ze vaak te vinden in de schuur met het gereedschap van hun vaders en werd er druk getimmerd en gebouwd.

 

Na de basisschool is Maarten zich gaan specialiseren in het maken van houten meubels en Mitchell in marketing en klantencontact.

 

Na veel ervaring op gedaan te hebben in beide branches hebben de vrienden de handen in één geslagen en zijn zij samen een eigen bedrijf begonnen: Hout in Stijl.

 

Onze unieke handgemaakte producten vindt u op deze website. Neem de tijd, bekijk en bestel onze producten gemakkelijk en zorgeloos bij ons in de webshop

BEKIJK PRODUCTEN
img
Waar wij voor staan.
 
Bij Hout in Stijl staat de klant centraal. Door onze persoonlijke service zijn wij altijd bereikbaar en denken/werken wij graag mee aan een passende oplossing.
 
Hoge kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons erg belangrijk. Voordat wij onze producten aanbieden testen wij deze uitvoerig zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en van eerlijke/duurzame materialen.
 
Ook ligt onze focus op slimme innovatie. In onze producten vind je unieke technieken die je nergens anders terug vindt. Zo zijn en blijven wij onze concurrentie voor.
 
Eén van onze slimme snufjes zorgt er bijvoorbeeld voor dat bloedluis geen kans maakt om in onze kippenhokken te komen. Dit, in tegenstelling tot kippenhokken van andere bedrijven.